Moderne keukens

Moderne Keukens – Hedendaagse Keukens

Moderne keukens op maat vallen niet onder één noemer te vangen. Vaak zijn moderne keukens minimalistisch en strak. Ze beschikken over strakke lijnen en gebruiken moderne en eigentijdse materialen. Vaak worden er ook neutrale kleuren gebruikt in moderne keukens op maat. Witte hoogglans komt daarbij het meeste voor. Maar net zo goed zijn er moderne keukens in andere kleuren. Alle overbodige tierlantijntjes worden weggelaten.

Wat is een moderne keuken?

Moderne keukens zijn vaak greeploos, waardoor de kasten naadloos in het geheel van de keuken opgaan. Moderne keukens vallen makkelijk te onderhouden en hebben vaak weinig hoekjes en kantjes waar vuil zich kan opstapelen. In moderne keuken vindt u moderne apparatuur en vaak de nieuwste snufjes. Denk maar aan bijvoorbeeld ledverlichting en nieuwe inbouwapparatuur.

Als u geen bijzondere eisen heeft, dan kan een standaardkeuken ook een oplossing bieden. Vaak is ook de keuze hier enorm en vindt u de keuken die u wenst. Heeft echter bijzondere wensen of wil u van A tot Z uw eigen droomkeuken uitwerken, dan is een moderne keuken op maat het enige alternatief. Of een moderne keuken op maat een optie is, hangt uiteraard ook af van het te spenderen budget. Heeft u het budget en de tijd, dan is een moderne keuken op maat ook altijd een goed idee.

Moderne keukens hedendaagse keukens
Modern is niet noodzakelijk design

De term modern en design worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar het hoeft niet hetzelfde te betekenen. Waarbij een moderne vaak simpel, strak en netjes is, is dit type keuken vaak sober op het vlak van kleuren en texturen. Bij een design keuken kan dit werkelijk alle kanten uit.

Naar Keuken Ontwerpen

Typische kenmerken van moderne keukens

Moderne keukens hebben meestal een aantal typische kenmerken gemeen. De strakke lijnen die gepaard gaan met een moderne keuken zijn vaak het meest opvallende element. Qua kleuren springen moderne keukens vaak minder in het oog. Heel wat mensen kiezen hun moderne keuken in het zwart en/of wit. Dit maakt het geheel minimalistischer. Ook een strak werkblad mag niet ontbreken in een moderne keuken. Vaak is de spoelbak ook helemaal in het blad ingewerkt, zodat de strakke lijnen niet onderbroken worden. Een andere eyecatcher in moderne keukens zijn zonder twijfel de kranen. Een strak ogende kraan al dan niet met snufjes wordt in heel wat state-of-the-art keukens voorzien.

Zoals al eerder aangehaald zijn de meeste kasten greeploos en voorzien van een soft-motion systeem. Zodat kasten niet hard dichtvallen, maar zacht sluiten.

Als laatste willen we ook nog even de inbouwapparatuur aanhalen. Losse apparaten zijn in een moderne keuken uit den boze. Moderne toestellen worden netjes ingewerkt.

Hoe gaan we te werk?

Bewezen proces voor topresultaten.

Fine home box
Biger Wall
Fine home box
Ciner Build
Fine home box
Fam. Stevens

Fam. Stevens

Onthaal, advies en uitvoering op niveau!

De realisatie van onze keuken overtrof de verwachtingen.